Målet i sikte!

Jag har hittat min målbild för vårt blivande kök!
Kolla in det här i Residence. Är det inte magiskt vackert? Stillsamt och sobert men ändå inbjudande till fest och riktiga långkok med hela familjen samlad i köket. Jag är särskilt svag för den lilla sitt-ytan man skapat i köket, där ska mina små sitta och äta popcorn i väntan på den riktiga maten, och de kan också sitta där när de hjälper till med matlagningen. Ett riktigt familjekök är det!

Kontrastrikt kök
Och jag är svag för det mörka – är de kanske ett arv från vårt 70-talskök ändå? Det dovt gråa blandat med skinande vitt kakel slår an en ton hos mig hur som helst och det är så jag helst vill ha det när vi är färdiga med renoveringen. Men som jag skrev tidigare så tänker jag ta fram och visa tre förslag på hur det skulle kunna se ut för min familj och så ska de få göra sina röster hörda. Nu gäller det att sälja in min favorit på ett bra sätt! Men jag känner att det blir svårt att komma fram med två lika starka kandidater så att valet blir trovärdigt…

Snyggt och praktiskt
Ett kök som bara ser bra ut men som man inte vågar spilla minsta lilla droppe sås i är inte ett kök i min smak – man måste kunna leva i sitt hem, annars bor man ju i en utställning. OBS! Får inte röras! Nej så ska vi inte ha det hemma hos oss, hur snyggt det än skulle bli. Det var därför jag föll så hårt för Residence-köket – de hade verkligen hittat den perfekta balansen. Sen vet man ju inte hur det ser ut efter ett par års nyttjande och den första lystern har lagt sig. Men attans vad snyggt det är!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *