Välkommen till min blogg!

Välkommen hit – till min blogg Kittelparken. Här kommer jag att skriva om allt möjligt, beroende på vad som faller mig in, och jag hoppas att jag inte ska vara alltför tvär i hoppen mellan olika ämnen. Blir du yr så är det bara att ta ett djupt andetag och blunda en stund innan du ger dig i kast med nästa inlägg!

Att leva på sin hobby
Jag jobbar, som du kanske snappat upp i något annat av mina inlägg, som grafisk formgivare. Det betyder att jag arbetar med form och färg, typsnitt och logotyper. Jag jobbar på en reklambyrå i stan, som är alldeles lagom stor och jag får ägna mina dagar åt min stora passion – vilket verkligen måste sägas är en riktig ynnest! Det är ju inte precis alla förunnat att lägga större delen av dagen på något som de älskar och sedan som grädde på moset få betalt för det! Det är en dröm som blivit sann.

Vardagen och helgen
När jag inte jobbar, och när jag inte är ute och rör på mig, helst med ett par skridskor eller längdskidor på fötterna, eller sittandes i en kajak eller kanot, så lägger jag en hel del tid och kraft på inredning här hemma. Min familj låter mig hållas, och de tycker om det mesta jag fixar här hemma. Jag mår bra av att ha ett projekt framför mig och känner mig snabbt rastlös om jag inte har något för händerna. Därför har jag under de senaste åren gått igenom hela ovanvåningen i huset, sett till att uppdatera tapeter och lister och annat smått och gott, bara små enkla saker som tillsammans gör stor skillnad. Jag kommer att skriva om mina inredningsäventyr här på bloggen så jag hoppas att du är intresserad precis som jag och inte har något emot när jag grottar ner mig i detaljerna!

Kajak är kul!
Snart, snart är det sommar, och då blir det kajakande av!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *